25 de febrer del 2009

The Pistol

I per últim, una de màquines de l'esport...







Altre màquina


Quin Crack

Mireu els videos de este tio que vos riureu un rato!


http://www.youtube.com/watch?v=S4ZO2FD4pNA



Video Albarra Pont de Decembre

Penje un video del Pont de Decembre 2008 a Albarra!


Novetats a la Rambla

El Dijous passat el Kiki i jo, vam probar un boulder, que fa uns anys va resoldre Bruno Macías a la Cova de la Gota, qui el va cotar de 7c+. El coneixem com "El de las Pollas", pels dos bolos rigleros que s'agafen per a començar. El cas és que altres vegades l'haviem tantejat, sense vore-li molt de color. Però un canvi a l'hora d'agafar la "polla" esquerra, i ens vam motivar al vore que podia eixir! Aixina que el Dilluns pujarem disposats a partir-lo, primer el Kiki, que el va fer en tres pegues, ans inclòs de que jo arribara, i després un servidor, que en un ratet també el va repetir.





Jo a "Las Pollas"

I per a acabar de remotivar-nos, també vam estar probant un nou projecte: L'Anticristo, o el que és el mateix, afegir-li dos nous moviments a El Cristo (7a+). El primer pas ja ens ix, però el segón, uff! El segón es molt dur, cosa del dimoni!





L'Anticristo (o Lucifer)

Febrer carregat d'encadenaments!

Les últimes setmanes han sigut prou intenses, sobretot al Panal on la llista d'encadenaments és llarga. Comencem per l'extrem esquerre del sector, on el Kiki va equipar tres noves vies: Lluni (6a+), Llentilles a la brasa (7a) i La socarrona (7a). Llentilles a la brasa, ha sigut encadenada al flash pel Manuel el Yagües, al segón pel Vicen, Àngel, Joan de Mutxamel i el Tites, i al tercer per mi. Bónica placa técnica! La socarrona solament l'ha probat el Tites, que l'ha fet al segón. Un poquet més a la dreta el Manuel el Yagües encadena la Virus (7c), i el Tites, La Diagonal de los Locos (8a+). N'hi han dos nous Heroes en el Tiempo (7c+), l'Àngel i el Juanma, l'últim amb un nou metode molt bèstia. El Samuel, després d'un bon paró, es remotiva i entra de ple a l'octau grau amb Efecte Cremallera (8a). I per últim, el Joan el Yagües encadena també Efecte Coriolis (7c).
Ja fora de terres Crevillentines, el Kiki resol a la Boveda d'Oriola, Daños Colaterales original (8b), és a dir, sense agafar els cantos d'una escapatoria, que la decoten a 8a+.

Canviant de l'esportiva al bloc, al Bancal el Serna va fer el megaclassic Ale Joe (6c del bancal). I a la pedra de L'Agüela Puta, l'Àngel realitza la primera dempeus d'un nou problema, un poquet eliminatori però molt atractiu, que hem anomenat Hamas, . Aixina el grau s'aproximara al 7a+, però sentat, el grau es dispararà segur!

5 de febrer del 2009

Blanca

Dissabte, el Serna, l'Ángel i jo ens vam arrimar a aquesta zona de bloc murciana, on malgrat la pluja que a ratos va caure, no vam parar en tot el dia. Les dos vegades que havia anat ans, vaig fallar a l'últim moviment de Cuarta Dimensión sentat (7c+), i logicament, no volia que em passara el mateix. Per aixó després d'un bon calfament vam pujar drets cap a la pedra on està, per a donar-li uns bon pegues. El que més em costa és agafar la segona regleta de l'entrada, el demés ho faig volant, i aixina, amb paciencia, a la primera (i única) oportunitat de gol no falle, i em puje damunt la pedra. Poc després el Serna rebenta el problema de la dreta, que serà 6c o així. I finalment Ángel també trenca el seu malefici amb Cuarta Dimensión, on es va lesionar l'any passat, i el resol primer dempeus i després, sentat.

No n'hi ha crisis (del rotpunkt)

Escaladors del Poble S.L. segueix a ple rendiment! Els últims encadenaments que m'han piat són els següents: fa dos caps de setmana (el dissabte del vent), el Joan el Yagües va encadenar Efecte Cremallera (8a) al Panal, on el Dami també es va fer amb Atreyus (6c+ ), i el Tites, Efecte Coriolis (7c). I el passat dissabte el Juanma també va tombar Efecte Coriolis, el Vicen la dura i poc repetida Heroes en el Tiempo (7c/7c+) al 4t pegue del dia; i per últim, la primera ascenció de Desvariant(8b), o el que és el mateix, allargar La Diagonal de los Locos (8a+) fins Hidrodinámica (8a), com no podia ser d'altra manera, pel Kiki.