25 de febrer del 2009

Febrer carregat d'encadenaments!

Les últimes setmanes han sigut prou intenses, sobretot al Panal on la llista d'encadenaments és llarga. Comencem per l'extrem esquerre del sector, on el Kiki va equipar tres noves vies: Lluni (6a+), Llentilles a la brasa (7a) i La socarrona (7a). Llentilles a la brasa, ha sigut encadenada al flash pel Manuel el Yagües, al segón pel Vicen, Àngel, Joan de Mutxamel i el Tites, i al tercer per mi. Bónica placa técnica! La socarrona solament l'ha probat el Tites, que l'ha fet al segón. Un poquet més a la dreta el Manuel el Yagües encadena la Virus (7c), i el Tites, La Diagonal de los Locos (8a+). N'hi han dos nous Heroes en el Tiempo (7c+), l'Àngel i el Juanma, l'últim amb un nou metode molt bèstia. El Samuel, després d'un bon paró, es remotiva i entra de ple a l'octau grau amb Efecte Cremallera (8a). I per últim, el Joan el Yagües encadena també Efecte Coriolis (7c).
Ja fora de terres Crevillentines, el Kiki resol a la Boveda d'Oriola, Daños Colaterales original (8b), és a dir, sense agafar els cantos d'una escapatoria, que la decoten a 8a+.

Canviant de l'esportiva al bloc, al Bancal el Serna va fer el megaclassic Ale Joe (6c del bancal). I a la pedra de L'Agüela Puta, l'Àngel realitza la primera dempeus d'un nou problema, un poquet eliminatori però molt atractiu, que hem anomenat Hamas, . Aixina el grau s'aproximara al 7a+, però sentat, el grau es dispararà segur!