16 d’octubre del 2009

Mosquits

Ans del Pont, l'Àngel d'Alcant i l'Antonio de Callosa, repetiren el nou 7B+ que es va obrir a la cova de la gota, a la dreta del tot, i li van afegir una entrada sentat: el bloc, que no ha sigut resolt aixina, serà 7C o paregut, i la cursa (o pique, anomeneu-ho com vulgueu), per a conseguir la primera ascenció, de la que ha esdevingut la nova font de motivació a la rambla, ha començat. El problema és que, més piquen els mosquits! La plaga, perquè veritablement d'aixó es tracta, d'una plaga de proporcions quasi bíbliques, que des de fa uns dies infesta el sud d'Alacant, sembla protegir per ara el seu virgo, doncs n'hi ha que ser molt valent, i abocar-se uns litres d'Autan, per a intentar-ho!

3 comentaris:

Jorge ha dit...

Yee Dani, com va? No tengo ni idea de escalar pero me mola leer el blog con tus progresiones y las de los demás. Sigues en la Universidad o que? El otro dia se vieron las primeras imágenes de la peli que rodaron en Monnegre, y se vio monnegre clarísimo.
un abrazo tio

ramonet ha dit...

Si que n´hi han mosquits al poble... Ja comença el fred,i ara que treballe alli a vore quan quedem per anar a blocar. Se farà aquest any el Crevibloc

Dantacan ha dit...

ramonet ara en baixar la plagua quan vulgues ens pegues el toc i quedem!