26 de novembre del 2012

Latest news



 Aprofitant una tardor més humida del que acostuma ser habitual per aquestes terres, hem obert un nou sector, anexe a La Palmereta: Les Ermitetes (http://creviblogescalada.blogspot.com.es/p/informacio-bloc-crevillent.html). Per ara són uns 40 problemes repartits en 12 boulders diferents, i no sé si és amor paternal, o la novetat, però pense que segurament alguns d'ells estaran entre les millors línies del poble. Recordar al personal que, com és habitual a Crevillent, l'aparcament és escàs, així que procureu ser respectuosos amb els veïns. Agrair especialment al Fran de Catral i el Samuel el treball fet: tots hem ajudat, però ells dos s'han pegat una currada impressionant...per cert, recordeu també que, com a totes les zones de bloc on la roca protagonista és l'arenisca, quan plou, es torna fràgil, així doncs, cal esperar uns dies a que seque abans d'escalar!






De les notícies retrasades, dir que l'últim cap de setmana d'octubre, baixaren des de Buñol a l'infern crevillentí el Ruper i la Marina, i van poder tastar els boulders de La Palmereta, on el Ruper va fer la primera a 2 projectes: El Inframundo (7A+), que va tatxar al primer pegue, i El Alcorconazo (7B/+); a més, clar, de fer tot el que va probar, inclosos El Rumania Connexion, definitivament 7B, i el Llamadas Cruzadas (7C/+), un dur bloc que esperava repetidor  des de que vaig fer la primera a finals de Maig.

Buscant el pla del Llamadas Cruzadas

I per últim, segons m'han contat, l'Antonio de Callosa ha fet l'Insomnio des de le regletes d'enmig, cotant-ho de 8A+/B!