2 de febrer del 2010

Al Roig Viu

Aixina és com està Crevillent. Crec que estem vivint una xicoteta edat d'or: mai havia vingut tanta gent, a donar-ho tot, a les nostres vies i blocs. Són els fruits, d'anys d'afanys aperturistes, de l'acumulació, d'un bon nombre de septims i octaus, en ambdues disciplines. I també d'un hivern cruel, que tanmateix, per estes terres, sempre ho és menys!
En vies, els últims hits dels quals m'he enterat, són l'encadenament del Vicen de Time Crisis (8a), i el del Primo, al Canto del Tordo (8b). Si llegiu altres blocs, com el del Vera, http://vera-abiertohastaelamanecer.blogspot.com/, voreu que n'hi han molts més!
En quant al bloc, visites del bo i millor: Bruno Macías va fer divendres el 8a del llençament, encara que ell no llença, a la cova de la gota. Dissabte Carlos Preciado, s'emporta la cobejada tercera, de la Bèstia Parda (8a). I el Ruper (Roberto Palmer, de Bunyol) la Talonera, que no li va semblar molt dura, pel 8a, tot i que, Nacho i Carlos, li donaven un plus més.


Ruper i l'atractiva bèstia

Diumenge, el bancal estava a rebentar. Per tant, uns consellets, de bon rotllo, per a tots els usuaris. Doncs, ara que hi som molts, és necessari anar amb cura.
  • No netejeu amb raspalls metàl·lics, que fan malbé la roca. Ni piqueu o retoqueu cantos, és una falta de respecte molt gran, i un total desconeiximent de l'ètica del bloc.
  • El fem, burilles incloses, si ha vingut amb vosaltres, ha de tornar-se'n també.
  • Aparqueu bé! Els terrenys són del veïns, cal respectar-los, que d'aixó depen que pugem seguir escalant molts anys.
  • No porteu matalassos vells, i encara menys per a deixar-los allí, que també són fem, i fan mal a la vista.
Crec que amb eixes 3 coses, no deixar ronya, tenir cura amb la roca, i respectar els veïns, podrem gaudir molts anys del bancal! A que no és molt?


9 comentaris:

David ha dit...

en serio hi ha gent q ha picat cantos?? Eso es de ser inutiles 100%! I pa pasar el raspall metal·lic tb hi ha q ser prou garrulo...

Anònim ha dit...

Carlos.
Probé la talonera otra vez este finde y al primer pege salió muy fácil por dos cosas: el talón debido a la sika ahora se queda de puta madre y antes no, y lo probe con una regleta cepillada nueva para mano izq que te permite aguantar la puerta sin problemas...
ahora mucho mas fácil.

Anònim ha dit...

Lo de la regleta es por ser ciego y no verla antes pero lo del talón es flipante puesto que despues de hacer la primera lo probé al tiempo y seguía saliendose el talón, ahora se queda anclado.

Roberto Palmer ha dit...

Bona crónica Dani y encantat d'haver-hi estat. A Marina també li va agradar molt, ja està pensant en anar de nou...
Carlos no te piques y no pinches, son bloques wapos que después de ensuciarlos con sika quedan menos wapos, y la dificultad varía pero no pasa na.
A ver si tengo un rato y cuelgo algo en mi blog.

Un saludo ;D

Dantacan ha dit...

David, no és molt habitual, no ha passat ara, però inclòs han llegat a picar el 2n 5 q vaig obrir, q ja té pecat! lo del raspall metal·lic si q és més normal!

Dantacan ha dit...

Carlos por lo q se, creo q al talón no se le ha añadido sika después de q lo hicieses, està igual q cuando el kiki lo arregló. de hecho a mi aun se me sale igual, gastas
los mismos gatos o no? el Angel lo repitió ayer y opina q si q será 8a, ruper creo q piensa como tu, q con la regle es menos. y pa mi sigue siendo durísimo! Buen rollo y mucho amor!

Dantacan ha dit...

Ruper, a mi tb m'agraden molt les teues cròniques! a vore si ens veiem prompte! jo estic pendent d conseguir el video del nano en la béstia, x a penjar-lo! un abraç

Anònim ha dit...

Carlos
Dantacan le dí con el mismo gato que lo hice la primera, los solution, y no veas si cambia, puesto que antes aparte de colocar el talón tenía que apretar con el lateral del empeine y ahora se queda anclado sin mas. No dudo que se te siga saliendo, el bloque sigue siendo super morfológico.
Puede ser que me equivoque pero creo que no sigue igual, ya sabes que con la adherencia del bancal un poco de sika para los píés cambia mucho las cosas y según creo no solo el Kiki ha puesto sika ahí, pero no pasa nada el bloque sigue ahí, pero el grado no, en un principio pensé 8A, cuando lo encadenó Nacho me dijo 8A+ y la verdad que me fié mas de su criterio, pero ahora despues de darle un pegue las cosas han cambiado y con esa regleta que no vimos mi opinión es que 7C/+.
Buen rollo sin duda, no quiero picar a nadie. Esto es solo una opinión.

Dantacan ha dit...

Carlos, la polémica está bien, a mi me encanta! en serio, yo prefiero q cada uno de su opinión sincera, no sólo en la escalada, si no en general: me parece bastante peor lo contrario! Lo de la sika es otro cantar, pero bueno, ahí esta el bloque como tu dices. Venga un abrazo.