20 d’abril del 2009

Nova Via Ratlla del Bubo

Fa uns dies, el Serna i jo vam obrir una nova via, a la dreta de la classica El Matorral. El primer llarg comença uns metres més amunt, ja dins de la Ratlla del Bubo, en la paret de la seua esquerra, per un diedre on al començament podreu vore una xapa . Sense dubte és el millor de la via, no és dificil (no passarà del VI-), peró si un poquet tècnic, i a quedat equipat amb dos claus, a més del parabolt dels primers metres. La via segueix després El Matorral, per a continuar recte, una vegada passem el diedre per on va ara aquesta via. Després nosaltres vam seguir per un altre diedre fisurat, que ja estaria obert, doncs vam trobar una vella pitonisa "plena i roviny", per a eixir finalment per l'ultim llarg del Matorral.

Primer llarg

Encarà la seua facilitat, obrint-lo la rotura d'una regleta, i el vol posterior, em va deixar aixina el taló:


Però el Serna es va encarregar d'acabar la feina, encara que un friend rebel que no volia sortir de la primera reunió, no ens va deixar eixir per dalt eixe dia: travessia cap a la ratlla i destrepe sense frontal, ja de nit, allumbrant-nos amb el meu clipper.
El segon dia ja va anar tot millor: vam treure el friend abandonat i vam eixir per dalt, per on he dit abans, encara que el Serna va tenir que fer mig primer llarg "a pel", ja que les meues presses per replegar les cordes les van deixar "un poquet dalt".
A la via l'hem anomenat "Cascos Azules", pel color dels nostres cascs!