29 de desembre del 2008

Dos bloques y un destino

El passat divendres 26, Nacho de Murcia , després d'una dura setmana de sesions a peu de bloc al més pur estil noctambulista (frontal al cap), va aconseguir en la mateixa vesprada, resoldre els seus deures nadalencs. Aquesta és la crònica d'una "mort" anunciada.

Primer Acte. Noctàmbula.

La llum va esvanint-se en la curta vesprada de Decembre, i al conegut sector del Bancal, en la pedra de la Bèstia Parda, sense calçar-se els seus gats, tranquil, Nacho "Kid Rock Cowboy" calenta un poquet probant La Oruga. I sense perdre la calma, col·loca els matalafs i crash-pads, prepara la camera, i es decideix a donar-li un primer pegue. Comença. Creue a regleta en dreta, juntar, llençar, el dur pas de tornar a juntar i arriben els moviments claus, però amb la mateixa fluidesa, fica el peu roín a la primera, dinàmic al canto bo, l'agafa, creua peu, llença fora, regletes,mantel i...fet, d'una manera tan fàcil que pot ser ni ell s'ho esperava.

Segon Acte. La Talonera.

Més tard, després d'uns poquets pegues per a controlar el pas dur, ja és el moment del segon duel del vespre. I altra vegada ix guanyador. Aquest, aixó sí, ha sigut un combat més dur. A sofrit, ha pillat mal el lateral bo de eixida, però ha clavat el peu dret, ha corregit la ma i s'ha plantat també damunt la pedra. El combat ha finalitzat. Noctàmbula i La Talonera ja són seus.




Nacho en Noctàmbula

Ara solament queda parlar dels graus. I què opina? Doncs que comparant amb altres blocs que ell té fets o probats, Noctàmbula serà 8B, i que La Talonera, de la manera que l'ha fet, per a ell és 8A+.

Ja penjarem els videos.

2 comentaris:

perales ha dit...

vaya tela como apretan en tierras crevillentinas, este año el crevibloc va ha ser digno de ver y disfrutar.

felicidades por estos grandes logros, son dignos de admiracion.

David ha dit...

a vore eixos videos, que la afició està ansiosa!