2 de desembre del 2013

Per fi, el fred...

Després d'un estiu massa llarg, encara més del que és habitual per Crevillent, hi torna a haver unes condicions acceptables per a blocar, la motivació puja, i clar, tornen els encadenaments, alguns de gran nivell, com el de l'Alberto Rocasolano en el Paciencia Infinita:




A més, també a la Cova de la Gota, consegueix fer l'Herejía des de les regletes, doncs aquest bloc estava sense repetir després de la rotura del bidit clau. Ara solament queda fer-lo des de dins del tot: com la fet el Beto ja serà 8A/+, i fer-lo entregue pel 8B.


Al bancal, com és normal, van quedant cada vegada menys línies que obrir, però per sort alguna nova va eixint, amb l'inconvenient del que queda són els projectes més alts i aterradors. Alguns d'ells es troben en la que hem anomenat la pedra de "Los Planetas", en honor al grup de rock Granadí. Per ara solament hem pogut sortir per dalt pels dos extrems de la pedra, com podeu consultar als croquis (http://27crags.com/crags/crevillent/topos/el-bancal): són dos 7A+ molt xulos, un es diu El Artista Madridista, i l'altre, Mejor que muerto.

Però com n'hi ha vida més enllà del Bancal, seguim obrint nous blocs a la resta de sectors, i encara en apareixen de nous, com Les Moreres, amb alguns bons problemes fàcils, i com no, projectes fresquets i de qüalitat.