12 de febrer del 2013

Nous Croquis (New Topo)

Hem decidit que una bona opció, per ser gràtis, per la seua facilitat d'accés, i la seua rapidesa a l'hora de crear-los, penjar els croquis (mijantçant fotos) a la Web 27crags. (http://27crags.com/crags/crevillent).
Com podeu vore, ja hem començat la feina! I esperem no tardar molt en deixar-ho enllestit!
Recordar que els graus són orientatius, i que si creu el vostre perfil, podeu també apuntar-vos els problemes (els que ja teniu fets o els nous que anigueu tatxant), opinar sobre el grau, ficar fotos i videos, participar en la creació dels cròquis,...

Després de la tempesta...

...arriba la calma! I el tacte, doncs portem des de que va començar l'any molts dies de forts vents de ponent i mestral, la qual cosa manté l'humitat molt baixa! Consequències: encadenaments a tots els nivells! Faces 6a o 8b, ara és el moment! Com a mostra, el video de Nacho a la Cova de la Gota.

Crevillente from Nacho Sánchez on Vimeo.

I com a resaca de tot alló esdevingut els darrers mesos, no tenim constància de que hagen habut nous problemes! Aixó sí, hem deixat respirar els nous sectors, i decidit que el més prudent és aparcar al mateix parking del bancal si volem visitar la Palmereta, són 10 o 15 minuts caminant, el mateix o menys que pujar a Techos en Albarra! També crec que cal dir que és d'agrair que tots i totes ens hagem concienciat, i que tothom estiga tenint un comportament exemplar amb el tema de l'aparcament i la neteja!