29 de novembre del 2012

Aparcar al sector "El Bancal"

Encara que portem anys dient-ho, recordar a tots i totes, una vegada més, que NO ES POT APARCAR DINS del camí a partir de la caseta roja i la cadena (és privat). Els veïns no volen, estan enfadats, i està en joc que puguem continuar escalant allí. A llarg del camí d'arribada n'hi han nombrosos estacionaments on amb seny, procurant no interrompre la circul·lació ni taponar l'entrada de ningun camí privat, podem fer-ho.

Aunque llevamos años diciendolo, recordar a todos y todas, una vez más, que NO SE PUEDE APARCAR DENTRO del camino una vez llegados a la caseta roja y la cadena (es privado). Los vecinos no quieren, están enfadados, y nos jugamos el poder continuar escalando allí. A lo largo del camino existen numerosos sitios donde, con cabeza y procurando no afectar la circulación ni impedir la entrada a ningún camino privado, lo podreis hacer.

Although we have spent years warning it, remind all you, again, the neighbours do not allow us to park inside the road (is private) after the red ruined house and the road signal. Neighbours are annoyed, it's at stake we can continue climbing in. Along the arrival way there are numerous sites where if you are smart and try to not affect the circulation and keep out any private way, you may do it.




26 de novembre del 2012

Bouldering: playing the game


Interesant enllaç d'un treball d'en Mirthe van Liere sobre normes i ètica al món de l'escalada, centrat, a l'exemple concret del Bosc de Fontainebleau i la pràctica del boulder...

 



i el pdf del treball, en anglés,Mirthe van Liere - Bouldering Playing the Game.pdf

Latest news



 Aprofitant una tardor més humida del que acostuma ser habitual per aquestes terres, hem obert un nou sector, anexe a La Palmereta: Les Ermitetes (http://creviblogescalada.blogspot.com.es/p/informacio-bloc-crevillent.html). Per ara són uns 40 problemes repartits en 12 boulders diferents, i no sé si és amor paternal, o la novetat, però pense que segurament alguns d'ells estaran entre les millors línies del poble. Recordar al personal que, com és habitual a Crevillent, l'aparcament és escàs, així que procureu ser respectuosos amb els veïns. Agrair especialment al Fran de Catral i el Samuel el treball fet: tots hem ajudat, però ells dos s'han pegat una currada impressionant...per cert, recordeu també que, com a totes les zones de bloc on la roca protagonista és l'arenisca, quan plou, es torna fràgil, així doncs, cal esperar uns dies a que seque abans d'escalar!






De les notícies retrasades, dir que l'últim cap de setmana d'octubre, baixaren des de Buñol a l'infern crevillentí el Ruper i la Marina, i van poder tastar els boulders de La Palmereta, on el Ruper va fer la primera a 2 projectes: El Inframundo (7A+), que va tatxar al primer pegue, i El Alcorconazo (7B/+); a més, clar, de fer tot el que va probar, inclosos El Rumania Connexion, definitivament 7B, i el Llamadas Cruzadas (7C/+), un dur bloc que esperava repetidor  des de que vaig fer la primera a finals de Maig.

Buscant el pla del Llamadas Cruzadas

I per últim, segons m'han contat, l'Antonio de Callosa ha fet l'Insomnio des de le regletes d'enmig, cotant-ho de 8A+/B!