4 de juny del 2012

When The Bouldering Season Is Over...Take Out The Rope!

O el que és el mateix, que a Crevillent podem donar la temporada bloquera (quasi) per acabada...tanmateix, al Bancal i La Rambla, a última hora de la vesprada, no s'està del tot mal, i en la Palmereta l'ombra entra a partir de les 5, aixina que la gent sol pujar prou!!!

 Psyched

Des de les festes de la Pascua fins ara hi ha hagut prou activitat: eixos dies, entre d'altres, ens van visitar Manu, Lara, Beto and cia. Al bloc d'en Beto podeu veure un resum de com els va anar http://bouldermans.blogspot.com.es/2012/05/crevibleau.html

 A la Palmereta han seguit apareixent nous problemes, a destacar l'encadenament de L'Àngel d'Alacant i el Nano d'Ibi del Rumania Connexion, guapíssim pepinaco, alt i físic, que definitivament queda com 7A+; i un nou problema, resolt pel Bruno Macías, que afegeix una entrada més dura i directa al "Con crashpads i a lo loco", i que va cotar, des d'assegut, com 7B...

Al bancal un servidor va repetir "La trave del Crom", 7b+ dur o petit 7c, el temps (i repetidors) diran. Destacar també l'encadenament, al flash, per part de la jove promesa Murciana, l'Alex Ventajas, del sempre exigent Groc Project (que jo sàpiga, és la persona amb menys edat que l'ha resolt).

I per últim, primer el Nano, i després jo, em fet L'Ambrosio, possiblement el projecte més guapo que quedaba al bancal, i el proposem com 6C dempeus i 7B d'assegut. Els seus aproximadament 10 metres d'altura (encara que els últims són facils) demanen un bon munt de crashpads baix...i sang freda.


Albirant la sortida de L'Ambrosio