20 de gener del 2011

Walking on the wild side

No, no és que hàgem anat a camejar al conegut sector de Sella, però és el que en ve al cap quan pense en totes aquelles persones (i en concret els escaladors) que són capaços de renunciar a totes les comoditats d'una vida normal per a llençar-se a viure pel vessant més bèstia de la vida. Com en Werner, escalador suís que porta 6 mesos voltant per les nostres zones bloqueres amb la seua xicoteta furgo. Qui haja visitat Albarracín els últims mesos segur que el coneix.

Respect Albarracín!_Chapter 2 from Bideartean Studio on Vimeo.



Doncs bé, fugint de les inclements condicions metereològiques terolenques, des de fa una setmana s'ha trasladat a crevi, divertint-se amb les nostres pedres, i sobretot, amb la caloreta i el sol...els qui també es diverteixen són Nacho, que entre pegue i pegue al seu surrealista projecte a la Rambla, bloca la dura extensió del conegut problema de Las Pollas, que queda així, des de dins, com 8a; i el Miquel, qui després de caure unes quantes vegades a l'últim pas de la Grenyesaurio, finalment consegueix encadenar aquest explosiu 8b equipat pel Kiki, el qual fins ara solament havia sigut tatxat pel Salta i en Rafi.




4 de gener del 2011

Aerominimize

Video de l'entrada saltant del Minimize to Maximize (el qual continua sent projecte). A vore si algú s'anima i el treu (amb i sense salt).

Aerominimize from dani ferràndez on Vimeo.