8 de juny del 2010

Reobertura






Després d'uns mesos tancat per vacances (virtuals), ja va sent hora de reprendre l'activitat bloggera.

Començare per on ho vaig deixar, el Crevibloc, tot un exit de participació: gent de tot arreu, que va gaudir d'un bon dia (potser massa bo, per la calor vull dir), un alt nivell...a destacar el Bruno i l'Ignasi, que ho van partir quasi tot, i mira que els blocs proposats eren durs. Aixina que, tot i els errors comesos (ho sentim molt xiques, amb els vostres blocs de la final ens vam passar tres pobles, de dificils!), el resultat ens motiva per a continuar amb la feina.

Els resultats finals van ser els següents:

Homens

Bruno Macias
Ignasi Tarrazona
Carlos Preciado

Dones

Mari Carmen Alarcón
Marina Cervelló
Lidia arcas.

Junior

Jonathan Flor
Ramon Gonzalez
Alejandro jover

Continuem. El més destacat, esportivament, dels darrers mesos, són l'encadenament per part del Salta, de Mi pequeña, als Techos, el primer 8c Crevillentí; i les dues visites bloqueres de l'Ignasi Tarrazona, on, amb el seu flow genuí, entre acudit i acudit, va tombar bloc rere bloc: la manera en la que es va ficar a la butxaca el Noctàmbula (8b), ens va deixar a tots flipats!


I per últim, el dissabte passat,
el Manuel Yagüetes i jo, vam encadenar, un darrere l'altre, la Time crisis (8a), , que per a ell suposa el seu primer 8a, i per a mi, el segon! En poder penje el video!



Els triomfadors del dia

Algunes imatges de la meua última visita al bosc, on acollit pel Nano i la Mery a la Marco Polo, vaig passar dos dies de puta mare, amb ells, i el Nacher, Ruper, Miguel Navarro i l'Ignasi. Amb tan bona companyia, qui pot demanar més? A destacar el cous-cous del Nano, la sargantana assassina, i que he aprés com fer el dumbo. L'unica putada és que la resta de l'expedició crevillentina va tenir que anar-se'n ans de temps, i no vam poder gaudir junts del viatget!